Φωτια Κερατεα - Fwtia Sthn Keratea Koinwnia Ant1 News / Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24.

Φωτια Κερατεα - Fwtia Sthn Keratea Koinwnia Ant1 News / Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24.. Έχουν κινητοποιηθεί 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο σημείο. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής.

Όπως ενημέρωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες, 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, προσπαθώντας να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα.

Newsbomb Gr Fwtia Keratea Oi Katoikoi Kataggelloyn Emprhsmo Vids Youtube
Newsbomb Gr Fwtia Keratea Oi Katoikoi Kataggelloyn Emprhsmo Vids Youtube from i.ytimg.com
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η πυροσβεστική σε συνεργασία με την η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας.

Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει δασική έκταση και βρίσκεται μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στο δήμο λαυρίου. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση.

Fwtia Sthn Keratea Ekkenwnetai Kai Deyteros Oikismos Fwto Grtimes Gr
Fwtia Sthn Keratea Ekkenwnetai Kai Deyteros Oikismos Fwto Grtimes Gr from www.grtimes.gr
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα πλησίον της περιοχής ρουμούντι του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα με τον επικεφαλής αξιωματικό της πυροσβεστικής να ζητά εκκένωση της γύρω περιοχής. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστική η φωτιά καίει στην περιοχή ρουμουντί και προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Fwtia Twra Kai Sthn Keratea Fwto Irafina
Fwtia Twra Kai Sthn Keratea Fwto Irafina from www.irafina.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της.

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της κερατέας. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook